Hírek

2023-ban Veszprém a Bakony-Balaton régióval közösen Európa Kulturális Fővárosa

Veszprém a Bakony-Balaton régióval közösen Európa Kulturális Fővárosa lesz: 2023-ban ez a régió viselheti az Európai Unió legjelentősebb kulturális címét. 2023. január 21-én és 22-én, a Himnusz megszületésének 200. évfordulójához és a magyar kultúra napjához kapcsolódva ünnepeljük a programév indulását.
Tovább

Az EXIM Magyarország képviseletében Jákli Gergely elnök-vezérigazgató 2021 áprilisában Indonéziába látogatott

Az EXIM Magyarország képviseletében Jákli Gergely elnök-vezérigazgató és Berki Viktor exportfinanszírozás és biztosítási vezető 2021. április 20-22. közt Indonéziába látogatott.
Tovább

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2021. február 16-i látogatása Indonéziába

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2021. február 16-án munkalátogatást tett Indonéziába, ahol megbeszélést folytatott partnerével, Retno Marsudi külügyminiszterrel, valamint Basuki Hadimuljono közmű- és lakásügyi miniszterrel, Muhammad Lutfi kereskedelmi miniszterrel, Suharsho Monoarfa fejlesztéstervezési miniszterrel, Sandiaga Uno turisztikai és kreatív ipari miniszterrel és üzleti szereplőkkel.
Tovább

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram

A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram célja a magyar gyökerekkel rendelkező külföldi hallgatók magyar felsőoktatási intézményekben folytatandó tanulmányainak kiemelt támogatása.
Tovább