Hírek

Joó István helyettes államtitkár látogatása Indonéziában

Dinamikusan fejlődnek a magyar-indonéz kapcsolatok, ennek egyik legutóbbi példája, hogy a magyar kormány hiteléből felépülő vízügyi létesítmények közel félmillió ember vízellátását fogják biztosítani Indonéziában - mondta Joó István helyettes államtitkár a február 18-19. közötti indonéziai látogatásán.
Tovább

Fények tánca - magyar művészeti program Yogyakartában

A jakartai nagykövetség szervezésében valósult meg Indonézia kulturális központjában a Fények tánca című multidiszciplináris művészeti program.
Tovább

Magyar-indonéz halászati szakmai fórum Yogyakartában

„Workshop for the Dynamics of Environmental Sustainability and Local Development: Aquaculture in Indonesia - challenges and perspectives” címmel tartott magyar-indonéz halászati szakmai fórumot a jakartai nagykövetség, amin részt vett dr. Halasi-Kovács Béla, a Halászati Kutatóintézet igazgatója.
Tovább

Magyar részvétel a World Conference on Creative Economy rendezvényén

Magyarország önálló nemzeti standdal és szakmai előadásokkal vett részt a kreatív ipar témájában először megrendezett világkonferencián Indonéziában.
Tovább

Európai Felsőoktatási Vásár

A Jakartában, Bandungban és Yogyakartában megrendezett felsőoktatási vásáron a jakartai nagykövetség önálló nemzeti standdal és előadásokkal népszerűsítette a magyarországi felsőoktatási és ösztöndíj lehetőségeket Indonéziában.
Tovább