Hírek

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram

A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram célja a magyar gyökerekkel rendelkező külföldi hallgatók magyar felsőoktatási intézményekben folytatandó tanulmányainak kiemelt támogatása.
Tovább

A Külgazdasági és Külügyminisztérium bejelentése

Ismeretlen elkövetők a COVID19 vírus által generált helyzetet kihasználva próbálnak csalást elkövetni. Tekintettel arra, hogy a bűncselekmények, még ha kísérleti szakaszban maradnak is, alkalmasak arra, hogy a magyar üzleti szereplők hitelességébe, illetve a magyar gazdaság megbízhatóságába vetett bizalmat a külföldi partnerek előtt aláássák, kérjük, hogy a hasonló megkeresések kezelése során fokozott figyelemmel járjanak el.
Tovább

Orbán Viktor miniszterelnök látogatása Indonéziában

Orbán Viktor miniszterelnök 2020. január 22-23-án látogatást tett Indonéziában. Miniszterelnök urat útjára elkísérte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is. A magyar miniszterelnök találkozott Yogyakarta városában X. Hamengkubuwono szultánnal, a Yogyakartai Különleges Terület kormányzójával, valamint részt vett a Kereszténydemokrata Internacionálé egyik alelnökeként a CDI vezetőségi ülésén. Január 23-án, Jakartában Miniszterelnök urat az elnöki palotában fogadta Joko Widodo indonéz elnök, akivel négyszemközti megbeszélést tartott, illetve plenáris tárgyalásra került sor Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelenlétében.
Tovább

FIGYELEM!- NE HOZZON HAZA NÖVÉNYT A POGGYÁSZÁBAN

FIGYELEM! 2019. december 14. után szigorú előírások vonatkoznak az utascsomagban behozható növényekre és növényi termékekre!
Tovább